Kool noolTeated noolFILMIÕHTU, 24.04

Trükitav versioon

Esmaspäeval, 24. aprillil kell 18.00 TWG kaldauditooriumis

FILMIÕHTU: "TUNDLIKKUS - RÄÄKIMATA LUGU"

 

"Tundlikkus - rääkimata lugu" on esimene dokumentaalfilm, mis käsitleb põhjalikult ülitundlikkuse iseloomujoont. See film uurib ülitundlikkust intervjueerides teadlasi( (sh. Dr Elaine Arone, TOM BOYCE UCSF meditsiini professor, Dr. Bianca Acevedo jt.), ülitundlikke, nende lähedasi, kajastades viimaseid teadusuuringuid, kaasates ka tõsielulugusid. Samuti astub filmis üles ALANIS MORISSETTE, kes jagab oma lugu ülitundlikuna. Sõna võtavad nii teadlased, ülitundlikud, nende lähedased ja teised teemaga seotud isikud. 

Filmi eesmärk on tõsta ülitundlike inimeste olemuse teadlikkust, edastada paremat arusaamist ülitundlike ja mitte nii tundlike inimeste vahel, olgu nendeks lapsed, lapsevanemad, abikaasad või tundlikumate kaastöötajad.

Film on nii nendele, kes on ise tundlikud, kui ka nendele, kes soovivad paremini mõista oma ülitundlikku lähedast, töökaaslast, sõpra või last. Film on kõigile nendele, kes puutuvad kokku oma töös inimestega: õpetajad, lasteaia kasvatajad, psühholoogid, terapeudid, arstid jne. See on meile kõigile, mõistmaks maailma erilisust läbi tundlikkuse.

FILM ON EESTIKEELSETE SUBTIITRITEGA.

Filmi treilerit saab vaadata siin: https://www.youtube.com/watch?v=LIxSUqiLoOM


Pärast filmi võimalus arutleda üleskerkivatest teemadest ülitundlikkuse valguses. 

Oled väga oodatud!

Osaluspanust ei ole, soovi korral saab annetada.

Rõõmsa kohtumiseni!
Kadri Riisik
Ülitundlike koolituste kogemuskoolitaja
www.empaat.ee



Teised teated: