Kool noolÕpilaspiletid

Trükitav versioon

Tartu Waldorfkool väljastab kõigile õpilastele õpilaspileti, mida saab kasutada bussikaardina. Bussikaartide info on Tartu kodulehel aadressil www.tartu.ee/et/bussikaart/opilaspilet-bussikaardina.

Tartus bussiga sõitmiseks tuleb õpilaspilet isikustada lapse isikukoodiga, nagu isikustatakse tavalisi bussikaarte.

Kõige lihtsam on seda teha Tartu infotelefonil 1789 või 6118000. Isikustamiseks tuleb öelda lapse isikukood, nimi ja kaardi number, mis on õpilastpileti tagaküljel. Telefonilt saab ka vajadusel infot, millised soodustused ja piletid uuele kaardile üle kantakse. Helistamisel kehtib oma telefonioperaatori kõneminuti hind.

Kui lapsel oli enne isikustatud bussikaart, siis piletid ja soodustused kantakse üle õpilaspiletile, aga sõitmiseks saab kasutada nii õpilaspiletit kui ka eelmist isikustatud bussikaarti.

Teine isikustamise võimalus on minna aadressile tartu.pilet.ee, logida sinna sisse ID-kaardi, mobiil-ID vm moodi. Alates 2018. aastast väljastatakse uusi õpilaspileteid, mille number algab 9-ga. Kui oled lehele sisse loginud, vali menüüst Isikusta kaart, sisesta kaardi tagaküljele trükitud number ja lapse isikukood. Vanade, 04-ga algavate kaartide isikustamiseks tuli valida menüüst Isikusta õpilaskaart

Kolmas võimalus on e-kirja saatmine aadressile info[ät]pilet.ee , kuhu tuleb saata lapse isikukood, nimi ja uus kaardi number õpilaspileti tagaküljelt. Üldiselt täidetakse kirja teel isikustamise soovid samal päeval, kui just kiri ei saadeta pärast kella 17-t.

Neljas võimalus on minna R-kioskisse või postkontorisse vm kohta, kus müüakse bussikaarte, kuid neis isikustamine on tasuline - 1 €.

Alati on võimalik infot saada õpilaspileti/bussikaardiga seotud soodustuste ja bussipiletite kohta kõigist neljas eelpool kirjeldatud kanalist. NB - kui näete soodustuste all Tallinna ja Sillamäe tasuta sõitu, siis see lisatakse automaatselt kõigile õpilastele.

Esmakordse õpilaspileti trükkimiseks on tarvis lapse pilti, milleks sobib fotograafi juures tehtud elektrooniline dokumendipilt JPG-failina.

Õpilaspileti kadumise puhul maksab kordustrükk 3,5 €. Korduva pileti soovist palume anda teada kontakt[ät]waldorfkool.info, märkides ära lapse nime ja isikukoodi. Pilet trükitakse paari päeva jooksul, tasumine ja väljastamine on kooli büroos. Uue pileti bussikaardina registreerimiseks on kõige kindlam helistada 1789 ja teha isikustamine telefoni teel (vajalik on lisaks isikukoodile öelda pileti taga olevat kaardi number).